EN

Talentworkshop under Fredrikstad Animation Festival

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Fredrikstad Animation Festival og Amandusfestivalen ønsker å invitere deg til å delta på vår workshop for unge talenter! I år er temaet visuelle effekter for stop motion, og 12 heldige deltagere i alderen 16 – 20 år, får bli med på årets festival.

image004-kopiTil å lede workshopen er vi så heldige å ha med oss Álvaro Alonso Lomba, spesialist i visuelle effekter for stop-motion. Lomba har arbeidet i animasjonsbransjen i mer enn 15 år. Han har jobbet med både kort- og langfilm, TV-produksjoner, spillet “Compositor”, er 3D animatør, digital modellager og visuell effektskaper i både 2D og 3D. Álvaro jobber bl.a. i Spania, Estland og Norge. De to siste årene har han jobbet i Oslo som VFX Supervisor på langfilmene Herfra til Flåklypa (2015) og Hakkebakkeskogen (desember 2016).

I løpet av workshopen vil du få basiskunnskap om å lage en stop-motion film, lære om hva man må tenke på når man skal sette opp for filming med tanke på postproduksjon. I tillegg til dette vil du få mulighet til å utvikle digitalt etterarbeid med programmet “NUKE”, på scener fra en animert langfilm.

Vil du bli med?
Workshopen passer for alle mellom 16 og 20 år som er interessert i animasjon, visuelle effekter og digital postproduksjon. Workshopen vil foregå på engelsk.
Send oss en mail til olehenrik@amandusfestivalen.no, der du skriver noen ord om deg selv og hvorfor akkurat du vil være med. Vi plukker ut 12 personer som får være med på verkstedet.

Praktisk informasjon:

Tid: Lørdag 12.11, kl 10.00 – 17.00 og søndag 13.11 kl. 10.00-17.00

Sted: Fredrikstad

Pris: Festivalen dekker ovenatting, mat og verkstedet. Det er lagt opp til at vi skal ha det sosialt og hyggelig på kvelden. Deltagerne må selv finansiere reise.
Hør med ditt regionale filmsenter om du kan søke om å dekke reise.

Les mer om festivalen på deres egne nettsider.

fredrikstad-animation