EN

Vil du sitte i programråd?

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

NY FRIST: tirsdag 1. november!

Er du glad i film? Har du lyst til å være med på å forme Nordens største filmfestival for unge filmskapere? Amandus Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival skal nå sette sammen programmet for neste års festival, og i den forbindelse trenger vi deg!

Vi skal nå danne programråd, og vi ønsker både elever og studenter ved videregående skoler, folkehøgskoler og unge filmskapere som er i høyere utdanning eller akkurat ferdig. Rådenes jobb vil gå ut på å brainstorme og i fellesskap komme fram til kreative og spennende innspill til programmet som passer til målgruppene, fra seminarer og workshops til gjester og filmvisninger, samt forskjellige andre aktiviteter som konserter og lignende. Vi ønsker å vite hva du ønsker å oppleve og lære på Amandus!

Det organiseres to programråd, ett for seksjonen Ung, programmet for elever ved videregående skoler og folkehøgskoler, og ett for Student, med fokus på studenter ved filmskoler og annen høyere utdanning. Programrådet for Ung vil ledes av regissør Marius Myrmel, mens rådet for Student vil ledes av regissør Liv Karin Dahlstrøm.

Marius Myrmeler leder programråd til Amandus UngRegissør Marius Myrmel er utdannet ved Nordland kunst- og filmfagskole, og hans avgangsfilm Frysninger vant Amanda for beste kortfilm. Han jobber i tillegg som skuespillercoach, og holder både skuespiller- og filmkurs for ungdom.

Liv Karin Dahlstrøm leder programråd til Amandus StudentRegissør Liv Karin Dahlstrøm er utdannet ved Den norske filmskolen, og har de siste årene jobbet mye med humor, blant annet den prisbelønte serien Kampen på NRK Super. Hennes siste film Kvinner&Cava vant timeglasset for beste manus på Kortfilmfestivalen i Grimstad og er for øyeblikket på sin festivalrunde, og hun er i tillegg nettopp ferdig med innspilling av TV-serien Match som vises på NRK i 2017.

Programrådenes første møte vil være lørdag 5. november i Oslo. Vi ønsker programråd som representerer hele bredden av målgruppen, så geografi eller smale særinteresser innen film eller audiovisuelle medier er ingen hindring! Festivalen dekker eventuell reise, kost og losji. Ytterligere informasjon om tid og sted blir sendt på e-post senere.

Påmeldingsfrist er tirsdag 1. november!

Høres dette spennende ut? Om du vil være med på dette, eller har ytterligere spørsmål, send en mail til aurora@amandusfestivalen.no. Skriv noen ord om deg selv, hvor du kommer fra og eventuell skole eller studier, og så får du tilbakemelding kort tid etter. Rådene har begrensede plasser.

Vi håper på å høre fra deg snart!