EN

Mentorhjelp fra Amandus

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Amandus tilbyr mentorhjelp for tips og triks til filmproduksjonen.

Allerede 1. februar er det frist for å sende inn film til Amandusfestivalens film- og manuskonkurranser. Vi har derfor funnet to filmskapere som kan veiledede og komme med tips og råd til deg og din filmproduksjon. Viktor Parkrud og Ole Christian Solbakken er begge utdannet ved Den Norske Filmskolen, og jobber i dag med utviklingen av en ny spillefilm.

Hvis du står fast, lurer på hvordan oppsettet til et manus ser ut, vil ha tilbakemelding på noe du har laget eller har andre spørsmål rundt produksjonen av filmen din, så kan du spørre våre mentorer om råd.

Send ditt spørsmål til mentor@amandusfestivalen.no
Du kan legge ved link til filmen din, manuset ditt som vedlegg og spørsmålene dine, så får du svar fra Viktor og Ole Christian.

Viktor Parkrud er utdannet regissør og Ole Christian Solbakken er utdannet manusforfatter, begge ved Den Norske Filmskolen. Nå bor de i Oslo hvor sammen skriver på en spillefilm. De har begge skrevet og regissert en rekke kort- og spillefilmer, og har god erfaring fra de fleste områder innen filmproduksjon.

Les mer om konkurransene her

Viktor Parkrud tilbyr mentorhjelp

Viktor Parkrud

Ole Christian Solbakken tilbyr mentorhjelp

Ole Christian Solbakken