EN

Ekstra tid for innlevering

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Filmkonkurransene til Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival går ut 1. februar, men om det skulle være vanskelig for filmskaperne å ferdigstille filmen til fristen, har vi nå åpnet for at registrerte filmer kan sende inn visningskopien til og med 8. februar. For å kvalifisere til utsatt innlevering, må filmen først være registrert hos oss.

Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival har tre filmkonkurranser: Amandus JUNIOR, for deg under 16 år; Amandus UNG, for deg i alderen 16-20 år; og Amandus STUDENT, for deg i høyere utdanning. Amandusfestivalen blir med dette den største filmkonkurransen for unge filmskapere i Norge, og den største studentfilmkonkurransen i Norden.

Filmkonkurransene vil bli vurdert av to juryer, en for JUNIOR/UNG og en for STUDENT – henholdsvis ledet av serieskaper og skuespiller Siri Seljeseth (Unge lovende) og manusforfatter og regissør Eskil Vogt (Blind, Oslo 31. august). I tillegg vil en egen ungdomsjury dele ut en pris og representanter fra Nordisk Ungdomsfilmfestival (NUFF) dele ut en egen pris.