EN

Dex Carrington leder prisutdelingen og hovedjuryene er komplette

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Fredag 24. mars går den store Amanduspris-utdelingen av stabelen, og vi er så heldige å ha standup-komiker Dex Carrington som konferansier.

Han har laget en liten hilsen til oss:

Komplette juryer

De to hovedjuryene som skal dele ut prisene ved prisutdelingen er også klare, og det er to svært kompetente juryer vi har fått med oss. Juryene er også godt representert fra hele Norden.

Hovedjury for Amandus JUNIOR / UNG

Vi har en svært spennende hovedjury for Amandus JUNIOR & UNG. Til å lede juryen har vi som tidligere annonsert serieskaper og komiker Siri Seljeseth. Med seg har hun filmfotograf Anna Myking og filmkritiker Lars Ole Kristiansen. I tillegg er vi svært stolte av å ha med oss to svenske, unge filmskapere, Linnea Åkerman og Henrik Dahlbring. Denne utvekslingen er en del av vårt samarbeid med Novemberfestivalen i Trollhättan, Sverige.

Les om alle jurymedlemmene her.

 

Hovedjury for Amandus STUDENT

Studentfilmjuryen er godt representert fra hele Norden: som tidligere annonsert leder regissør og manusforfatter Eskil Vogt juryen. Med seg har han svenske Madeleine Ekman, som arbeider som produsent i Zentropa Sverige, og har vært involvert i en enorm rekke svenske og danske kvalitetsfilmer de siste årene. Annika Aschberg er fotostudent ved Den danske filmskolen, og finske Toni Ilo som studerer lyddesign ved ELO Filmskole ved Aalto University.

Les mer om alle jurymedlemmene her.