EN

Dokumentarfilmverksted på Amandus

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Lyst til å lage dokumentarfilm? Amandus og Trafo.no arrangerer fem-dagers dokumentarfilmverksted i forkant av Amandusfestivalen. Meld deg på!

18.-22. mars vil det bli arrangert et omfattende dokumentarfilmverksted på Lillehammer. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å lære hva det innebærer å lage en dokumentarfilm. I løpet av fem dager vil deltagerne få være med å jobbe med hele prosessen, fra idé til ferdig dokumentar.

Det er plass til 6-8 deltagere, som vil bli delt inn i to grupper og får mulighet til å produsere to filmer i løpet av festivalen. Vi har med oss Espen Nomedal, som har holdt dusinvis av verksteder for unge filmskapere rundt om i Norge, og han jobber til vanlig for Filmveksthuset Tvibit i Tromsø.

De to første dagene, fra lørdag 18. mars, vil bestå av kurs med Espen om idéutvikling og planlegging. Mandag til tirsdag skal filmene skytes, og onsdag gjennomføres etterarbeidet.

[php snippet=21]Vi stiller med alt av utstyr, og deltakerne trenger ingen spesiell kompetanse på dette verkstedet. Her er det lav terskel for å kunne få til noe bra! De ferdige resultatene vil bli presentert under åpningen til festivalen.

Vi dekker overnatting i Lillehammer.

For å melde deg på er det bare å sende en mail til post@amandusfestivalen.no markert med «Påmelding dokumentarfilm-verksted» i emnefeltet.

NÅR: Lørdag 18.mars – onsdag 22.mars (rett i forkant av Amandus)
HVOR: Lillehammer
PÅMELDING: post@amandusfestivalen.no innen 16. mars. NB: svært begrenset antall plasser, så førstemann til mølla!
(«Påmelding dokumentarfilmverksted» i emnefeltet)