EN

Amandus søker festivalsjef!

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival er Norges største og viktigste filmfestival og konkurranse for unge filmskapere og filmstudenter. Festivalen arrangeres uken før påske på Lillehammer, og samler filmskapere og filminteresserte unge fra hele Norden til visninger, seminarer, verksteder og inspirerende møter mellom filmbransje, filmstudenter og filminteressert ungdom. I 2017 feiret festivalen 30 års jubileum og utvidet festivalen til å også inkludere nordiske filmstudenter, noe som vil være et viktig satsningområde i året som kommer.

Ledig stilling:

Amandus søker vikar for daglig leder fra august 2017 til mai 2018.
Festivalen går av stablen 21. – 24 mars 2018, så dette betyr at du jobber med Amandusfestivalen 2018 fra begynnelse til slutt. Som festivalsjef er du festivalens øverste leder, og arbeidsoppgavene går i alt fra daglig drift, sette festivalens program, organisasjonsutvikling, budsjett, innhente samarbeidspartnere, markedsføring og ledelse av de 30 studentene fra Høgskolen i Innlandet som årlig jobber med festivalen.Dette er en spennende og utfordrende stilling der du er innom det aller meste innen festivalproduksjon.

Full utlysning av stillingen kan du lese her. 

Stillingen utgjør 100%, fordelt på 80% som festivalsjef og daglig leder for Amandusfestivalen, og 20% som praksisveileder ved Kulturprosjektledelse på Høgskolen i Innlandet. I tillegg til festivalsjef består øvrig stab hovedsakelig av studenter fra studieretningene Kulturprosjektledelse og Film og fjernsynsvitenskap. Studentene jobber med festivalen som en obligatorisk del av studiet, og det er i denne forbindelse at de to stillingene overlapper.

Har du spørsmål om stillingen er det bare å ta kontakt med daglig leder
Stine Marie Solem / stine@amandusfestivalen.no / tlf. 905 18 640