Nyhetsartikkel

Workshop med stjerneanimatør Aya Suzuki

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Er du mellom 16 og 20 år og interessert i animasjon? Har du lyst til å lage egne filmer, men trenger inspirasjon for å komme i gang? Eller har du kanskje litt erfaring, men ønsker å videreutvikle dine ferdigheter? Meld deg på vår workshop for unge talenter som arrangeres i forbindelse med Fredrikstad Animation Festival 2017.

Animasjonsverksted med Aya SuzukiI samarbeid med Fredrikstad Animation Festival og E6 Østfold Medieverksted, inviterer vi til animasjonsworkshop i digital 2D, med den britisk/japanske animatøren Aya Suzuki. Hun har arbeidet på internasjonale produksjoner som blant annet mesterregissøren Hayao Miyazakis Oscar-nominerte film The Wind Rises, Sylvain Chomets The Illusionist og Mamoru Hosodas Wolf Children. For øyeblikket arbeider hun med Wes Andersons nyeste filmprosjekt Isle of Dogs, som 2D animatør.

Workshopen finner sted lørdag 11. og søndag 12. november på E6 Østfold Medieverksted i Fredrikstad.

Ønsker du å delta, bruk påmeldingsskjemaet nedenfor, eller send en søknad til linda@amandusfestivalen.no innen 15. oktober. Skriv kort om deg selv, hvilke eventuelle erfaringer du har med animasjon, tegning eller filmproduksjon, og hvorfor du vil være med på workshopen. Workshopen har begrenset plass og det vil bli gjort en vurdering på hvem som vil få delta.

Prosjektet er støttet av Viken Filmsenter og Sparebankstiftelsen Østfold/Akershus.

Påmeldingen er avsluttet.