EN
Nyhetsartikkel

Festival 2019

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Amandusfestivalen ønsker velkommen til Lillehammer for den 32. utgaven av festivalen i april til neste år. Festivalen ligger altså i uken før påske, noe som gjør at arrangementet blir noe senere i 2019 enn det har vært de siste årene. Vi håper derfor på god vårstemning når hundrevis av ungdommer og unge voksne fra hele Norden inntar filmbyen Lillehammer for å se, vise frem og lære om film.

Festivalen går fra onsdag til lørdag i uke 15, hvor prisutdelingen i Maihaugsalen avholdes fredag 12. april.

Festivalsjefen tilbake på jobb

Festivalsjef Stine Marie Solem er også tilbake på jobb etter å ha vært ute i permisjon det siste året. Vi ønsker å takke Linda Steinhoff for en strålende innsats som vikarierende festivalsjef for 2018-utgaven av Amandus, og ønsker henne lykke til med fremtidige prosjekter.

Nytt studentkull – ny stab

Amandusfestivalen driftes av studenter ved Høgskolen i Innlandet. Mandag 13. august var det skolestart, og det nye kullet med studenter i Kulturprosjektledelse fikk en introduksjon til festivalen. Vi gleder oss til å jobbe sammen med mange nye engasjerte studenter!

Informasjon om konkurranser og påmeldingsfrister annonseres fortløpende utover høsten. Følg med på våre hjemmesider og i sosiale medier for å holde deg oppdatert på den 32. utgaven av Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival.