EN
Nyhetsartikkel

Bli med i årets programråd

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Har du lyst til å være med på å forme Nordens største studentfilmfestival? Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival skal nå sette sammen programmet for neste års festival, og i den forbindelse trenger vi deg!

Rådets jobb vil gå ut på å brainstorme og i fellesskap komme frem til kreative og spennende innspill til festivalens program, alt fra seminarer og workshops til gjester og filmvisninger, samt andre aktiviteter du synes vi skal arrangere.

Programrådet møtes i Oslo lørdag 20. oktober, og ledes av filmregissør Henrik Martin Dahlsbakken. Så har du lyst til å jobbe med årets program, så fyll ut skjema under!

Programrådets leder, Henrik Martin Dahlsbakken, er en av Norges mest produktive filmskapere. Han er for tiden kinoaktuell med En Affære, og har tidligere stått bak filmer som Cave, Rett Vest og Sensommer.

 

Opps, fant ikke skjemaet.