EN
Nyhetsartikkel

Nominasjonene til Amandus JUNIOR er klare!

Vi er glade for å endelig kunne annonsere de nominerte filmene til Amandus JUNIOR! Sjekk ut hvem som skal konkurrere om de gjeve Amandusprisene her.

Denne artikkelen er skrevet for en eldre utgave av festivalen, og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

bilde: vinnerne i Amandus JUNIOR-kategorien for 2018

I år annonserer vi de nominerte filmene gruppevis, og vi starter med kategorien Amandus JUNIOR – filmene laget av filmskapere under 16 år, eller i grunnskolen.

Årets utvelgelseskomité har jobbet lenge med utvelgelsen av filmer til årets Amandusfestival. Det har vært en omfattende prosess, men endelig er nominasjonene klare!

Årets utvelgelseskomité har bestått av:

Ida Madsen Hestman (kulturjournalist), Øystein Egge (festivalsjef Movies on War), Karoline Hovsengen (leder Lillehammer Filmklubb), Aksel Holm Jensen (filmviter), Susanne Fjeldbu (bachelorstudent i film- og fjernsynsvitenskap), Natasha Arthur (Danvik folkehøgskole) og Eivind Myklebost Nordengen (programsjef Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival)

I kategorien JUNIOR, filmkonkurransen for filmskapere under 16 år, ble det i år sendt inn 56 bidrag. Tusen takk for alle de gode bidragene! Utvelgelseskomiteen har nå valgt ut 18 filmer som skal vises under festivalen på Lillehammer 10-13 april.

De nominerte i kategorien JUNIOR er:

Gratulerer til alle de nominerte. Vi gleder oss til å møte dere under årets filmfestival på Lillehammer!

Alle nominerte blir kontaktet av festivalen i løpet av kort tid.

De nominerte filmene til Amandus UNG, Amandus STUDENT og Amandus OPEN, i tillegg til Runner-ups, annonseres over de neste dagene. 

Følg med videre for å få med deg flere nominasjoner og spennende aktivitet: @amandusfestivalen.nofestivalen