EN
Nyhetsartikkel

Drømmefestivalen Amandus?

Hvordan ser den perfekte filmfestivalen ut for deg? Hva har du lyst til å oppleve på en festival som Amandusfestivalen? Kanskje er det noe innen film du har lyst til å lære mer om, og kanskje er det en filmskaper eller skuespiller eller andre i bransjen du har lyst til å møte?

Vi inviterer deg som er mellom 16-23 år til å sitte i festivalens programråd og med det være med å lage programmet til Amandus 2020.

Hva er et programråd? Et programråd er en gruppe mennesker som møtes og kommer opp med forslag til programinnhold som vil danne grunnlaget for festivalprogrammet på festivalen. Her kan fantasien løpe løpsk, og det er lov til å drømme så stort du vil. Og kanskje kan vi med din hjelp gjøre det til en realitet?

Dette er en kjempemulighet til å påvirke festivalen og bidra til å skape den beste opplevelsen for deg og alle andre som deltar!

Til å lede rådet har vi filmregissør Brwa Vahabpour. Han er utdannet fra Den norske filmskolen i 2018, og har i ettertid vunnet en rekke internasjonale priser for kortfilmen Gjeteren. Han vil veilede programrådet gjennom dagen.

Programrådet vil gjennomføres i Oslo lørdag 19. oktober. Meld deg på med påmeldingsskjemaet nedenfor innen søndag 13. oktober. Det er begrenset med plasser i rådet, og det vil gjøres en utvelgelse både basert på interesse og variasjon i rådet.