EN
Nyhetsartikkel

Manuskonkurransen er fortsatt med, og her er de nominerte

Her er de nominerte til årets manuskonkurranse, som i år gjennomføres på nett.

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Som vi annonserte forrige uke, blir årets festival en nettfestival i stedet for en kinofestival. I tillegg til at vi viderefører filmkonkurransene våre, vil vi også videreføre manus- og pitchekonkurransen vår, som i år hadde tematikken KLIMAAVTRYKK.

De nominerte manusdeltakerne vil også få delta i et nettbasert verksted med veileder Arild Tryggestad, hvor de får anledning til å videreutvikle prosjektene sine.

Det hele skal danne en pitch som hver deltaker spiller inn selv og som blir vist på nettfestivalen. Pitchene vurderes av en jury, og vinneren kåres på prisutdelingen fredag 3. april (som selvsagt også vil strømmes via våre kanaler).

De nominerte er:

Vi gratulerer!