Slik blir årets prisutdeling

Nyhetsartikkel

Selv om vi ikke får arrangert en fysisk prisutdeling, betyr ikke det at vi ikke får gjort stas på våre nominerte! Det blir derfor et stort prisdryss fra studio, lørdag 4. april.

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Hallvard Dyrnes er verten som skal geleide oss gjennom både programsendinger og prisutdelingen i år. Hallvard har vært et fast innslag på norsk humorscene de senere årene, og har i tillegg bakgrunn som improvisatør, konferansier og podcaster.

Komiker Hallvard Dyrnes er årets konferansier.

Prisutdelingen starter klokken 18 på lørdag, og det vil annonseres en rekke vinnere. Prisutdelingen vil bestå av videobegrunnelser fra årets juryer og lett underholdning. Kanskje blir det også noen staselige hilsener underveis?

Konkurransene som skal tildeles priser er …

Kvelden rundes av med publikumsprisen, og her er du som avgjør hvilken film som går av med seieren. All nominert film ligger tilgjengelig på vår streametjeneste, og du trenger bare å opprette en gratis bruker på nettsiden vår for å kunne se alt. For å stemme på publikumsprisen, trykker du deg inn her. Du kan stemme på så mange filmer du vil, men du kan bare gi én stemme per film. Avstemmingen stenger fredag 3. april, klokken 20:00.