Nominerte manus i manuskonkurransen

Her er de nominerte manusene i manuskonkurransen vår.

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

I tillegg til filmkonkurransen, har vi hatt en manuskonkurranse gående, hvor tematikken har tatt utgangspunkt i ordet ‘mangfold’. Vi fikk inn masse gode manus, og har plukket ut seks bidrag som nomineres i konkurransen.

Vi vil takke alle som har sendt inn manusbidrag – det var veldig mange gode prosjekter, og vi skulle veldig gjerne hatt med mange flere. Noen har skrevet manus som nesten kunne gått rett i produksjon, mens andre har utbrodert ideene til flotte tekster som viser et spirende forfattertalent. Fortsett å skrive og lag gode filmprosjekter, så håper vi at vi får lese flere tekster ved senere anledninger. Prosjektene som er valgt ut tar opp tematikken på gode måter og de har stort potensiale til å kunne bli gode filmprosjekter.

De nominerte tekstene er:

Manusverksted

Alle forfatterne inviteres til et skriveverksted sammen med manusforfatter og filmskaper Arild Tryggestad. Her får du anledning til å videreutvikle teksten, og gjøre den klar sånn at juryen kan vurdere den, og dele ut pris til vinner-prosjektet under Amandusprisen 26. mars.

Verkstedet vil foregå på denne måten:
Du blir kontaktet av kursholder Arild Tryggestad i løpet av de nærmeste dagene, hvor dere vil avtale tid for et første møte. Dette vil foregå i forkant av festivalen, sånn at du kan få tid til å jobbe med tilbakemeldingene du får i første runde. Deretter vil du ha et nytt møte med nye tilbakemeldinger fra Arild rett i forkant av festivalen, før den endelige teksten leveres innen 23. mars.