Amandus Blikkfang
Høst 2022
Amandusfestivalen 2023
29. - 1. apr 2023
Nyhetsartikkel

Festivalen er ikke over

Selv om direktesendingen er avsluttet og prisene er delt ut, betyr ikke det at Amandusfestivalen 2021 er over. Du har faktisk mulighet til å se mesteparten av innholdet til festivalen i hele april!

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Både filmer og opptak av programpostene ligger ute og er tilgjengelig for alle med festivalpass. Du har mulighet til å kjøpe festivalpass som gir deg tilgang hele perioden.

Du finner alt innholdet nå sortert på to forskjellige sider: Filmer og Programposter.

Inne på Amandus ONLINE-plattformen kan du nå finne alle programpostene og se dem på nytt ut april.

Under Filmer finner du alle de nominerte filmene, samt sideprogrammene Runner-ups, Unge stemmer om korona og Internasjonal ungfilm. Her kan du også se filmene som visningsbolker – altså en fiks ferdig visning bestående av et utvalg av filmene, satt i en rekkefølge vi mener er den beste måten å se dem på. Dette er sånn vi ville ha vist filmene om vi hadde hatt en fysisk festival på kino.

Langfilmene Ninjababy og En natt i Berlin er ikke lenger tilgjengelig da vi kun hadde rettigheter til å vise de i selve festivaluken.

Under programposter finner du opptak av alt som var vist i live-streamen (som ikke var rene filmvisninger). Her finner du alle panelsamtalene, foredrag, seminarer og møter med filmskapere. I tillegg kan du utfordre deg selv på filmquizen til Lillehammer Filmklubb og selvsagt gjenoppleve Amandusprisen.

Simon Ferdinand Lynau og Anna Aarøe Løvik ledet oss gjennom sendingene.

Vi ønsker også å invitere til VR-verksted i etterkant av påsken. Her avtaler vi tid med skoleklasser og grupper som ønsker å delta. Ta kontakt med oss her eller send en mail direkte til post@amandusfestivalen.no.

Som seg hør og bør med en stor teknisk produksjon med mye som skal fungere og være på plass på samme tid, opplevde vi noen tekniske problemer underveis i festivalen der enkelte med kjøpt festivalpass ikke fikk tilgang til alt innholdet. Vi beklager at dette oppsto, og vi tror vi fikk ordnet det for de fleste underveis. Teknikken skal nå være fikset sånn at du får sett alt innhold som ligger ute. Får du likevel fortsatt problemer, ikke nøl med å ta kontakt så finner vi ut av det.