Amandusfestivalen
6. - 9. apr 2022
Amandus ONLINE
April 2022
Amandus BLIKKFANG
Høst 2022
Nyhetsartikkel

Amandusfestival i september – men hva skal den hete?

Vær med å bestemme hva Amandusfestivalen for studenter og unge voksne skal hete!

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Som tidligere annonsert ble festivalen for studenter og unge filmskapere i alderen 20-26 år flyttet ut av festivalen i mars, og den digitale festivalen vi nylig har lagt bak oss var i hovedsak laget for de under 20 år.

Så hva vil denne festivalen hete?

Vel, det var det da. De siste årene har festivalen gått under det klingende og absolutt ikke for lange navnet “Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival”. Vi tror til og med det kanskje finnes et par-tre stk her i landet som kan uttale hele navnet korrekt uten å glemme eller stokke om et og annet ord, noe vi mener er en stor PR-suksess! 😎

Meeeen, etter disse endringene innser vi at det ikke lenger er like inkluderende, og vi ønsker å etablere denne delen som noe nytt. Festivalen på våren beholder Amandusfestivalen som navn (i alle fall de årene den ikke må omdøpes “Amandus ONLINE”), mens den nye, utvidede festivalen i september trenger noe nytt og eget.

Så her trenger vi din hjelp! Vi har brukt uker og måneder på å prøve å komme opp med noe nytt og fresht, som både er beskrivende for hva slags festival det er, og samtidig klinger bra og pirrer nysgjerrigheten. Vi har stokket på bokstaver til vi er blitt øre for å lage kule anagrammer og febrilsk bladd i synonymordbøker etter gode beskrivelser, men innser at vi trenger innspill utenfra.

Navnekonkurranse

Så derfor lanserer vi en navnekonkurranse (litt etter inspirasjon fra NFIs nye talentordning), og inviterer deg til å komme med gode forslag. Her får du faktisk muligheten til å gi navn til en hel festival!

Noen regler for navnekonkurransen:

Vinneren av navnekonkurransen får et kinogavekort på 500 kr. Vi trekker også to andre vinnere som også får et gavekort.

Send inn ditt forslag her

Fristen for å sende inn forslag er 6. juni.

Husk også at du kan sende inn film til filmkonkurransen helt frem til 15. juni.