Nyhetsartikkel

Filmprogrammet er klart

Vi er glade for å endelig kunne ønske deg velkommen til Amandus BLIKKFANG, som i år arrangeres i bakgården til Fabrikken i Lillehammer.

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Teltfestivalen

Vi har i år flyttet festivalen bort fra de trygge omgivelsene i kinoen, og bygger opp vår egen kinosal i et stort telt i bakgården til Fabrikken. Dette gjør vi for å kunne lage en mer sosial, hyggeligere ramme rundt visningene – samt at det er mulig å kunne kjøpe seg noe godt å drikke til visningen.

Vi tror dette blir en kjempefin ramme for en litt annerledes filmfestival, som markerer at vi returnerer til fysiske festivaler. (og skulle været bli for dårlig, er det alltids muligheter til å trekke inn).

Festivalpass

Festivalpass koster 200 kr (pluss administrasjonsgebyr), og kan kjøpes her. Det gir tilgang på alle visninger på festivalområdet. Merk at det vil være plassbegrensing i teltet, og at det her vil være førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Visningstider for filmprogrammet

Per nå er det kun selve filmprogrammet som står oppført, men listen oppdateres med øvrig program om veldig, veldig kort tid!