Amandusfestivalen
6. - 9. apr 2022
Amandus ONLINE
April 2022
Amandus BLIKKFANG
Høst 2022
Nyhetsartikkel

Bli med på animasjonsverksted i Fredrikstad

Er du interessert i animasjon, design eller film og er mellom 16 og 20 år, er du velkommen til å bli med på animasjonsverksted i Fredrikstad 23.-24. oktober.

Sammen med Fredrikstad Animation Festival arrangerer vi tradisjonen tro et verksted for ungdom mellom 16-20 år der du kan få mulighet til å utvikle deg som animatør. Kanskje har du laget flere filmer og har lyst til å videreutvikle deg, eller kanskje har du bare lyst til å lære noe nytt? Verkstedet er åpent for alle i aldersgruppen som er interessert i animasjon, design og film!

Årets kursholder er Margrethe Danielsen, som er en erfaren stop-motion-animatør og vil fokusere på den kreative prosessen ved det å skape animasjonsfilm. Verkstedet går over to dager og det legges opp til eget arbeid for deltagerne, slik at man kan lage sine små egne filmer.

Praktisk info

Margrethe Danielsen

Om kursholderen

Margrethe Danielsen er en norsk filmskaper. Hun har en bachelor i animasjon fra Høgskolen i Volda og holder for tiden på med sin Master i Media Practices. Hun har arbeidet med Stop Motion i Estland, Irland, Belgia, Norge og i Frankrike og har deltatt i mange internasjonale produksjoner. Etter at hun hadde stor suksess med sin eksamensfilm Pearl Diver, er Margrethe fortiden i produksjon med sine første kortfilm som profesjonell filmskaper Bear Hug.

Påmelding

Påmeldingen er nå stengt.

Verkstedet arrangeres av Fredrikstad Animation Festival, i samarbeid med Amandusfestivalen og E6 – Østfold Medieverksted, med støtte fra Viken UNG.