Vær med og lage din drømmefestival

Hvordan ser den perfekte filmfestivalen ut for deg? Hva har du lyst til å oppleve på en festival som Amandusfestivalen? Kanskje er det noe innen film du har lyst til å lære mer om, og kanskje er det en filmskaper eller skuespiller eller andre i bransjen du har lyst til å møte?

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Vi inviterer deg som er mellom 16-20 år til å sitte i festivalens programråd og med det være med å lage programmet til Amandusfestivalen og Amandus ONLINE 2022. Du trenger ikke ha mye erfaring med eller kunnskap om film og medier for å delta, men det er fint om du har en interesse og motivasjon til å påvirke. Vi vil gjerne ha søkere fra hele landet!

Hva er et programråd?

Et programråd er en gruppe mennesker som møtes og kommer opp med forslag til programinnhold som vil danne grunnlaget for festivalprogrammet på festivalen. Her kan fantasien løpe løpsk, og det er lov til å drømme så stort du vil. Og kanskje kan vi med din hjelp gjøre det til en realitet?

Fra et programrådsmøte for noen år siden, der møteleder var filmregissør Henrik Martin Dahlsbakken.

Hvordan fungerer det?

Årets programråd vil gå i to runder:

Som deltaker i programrådet får du også gratis deltakelse, inkludert reise og opphold på Amandusfestivalen 2022, sånn at du får deltatt på festivalen du selv har vært med å påvirke! I tillegg får du et kinogavekort du kan bruke på din nærmeste kino.

Dette er en kjempemulighet til å påvirke festivalen og bidra til å skape den beste opplevelsen for deg og alle andre som deltar!

Praktisk informasjon om første samling

Tid: søndag 16. januar – dagtid
Varighet: ca tre timer (eksakt klokkeslett kommer).
Sted: Digitalt (du får informasjon om pålogging noen dager i forkant)

Påmeldingsfrist er snarest.

Skolen du går på (la stå blankt hvis du ikke går på skole)

By, tettsted eller poststed

Tre kjappe for å bli litt bedre kjent:

Personlig informasjon som hentes inn i dette skjemaet er kun for at vi kan kommunisere med deg i tilknytning til programrådsmøtet, og for eventuell oppfølging i etterkant.