Amandus ONLINE fortsetter ut april

Amandus ONLINE ruller og går helt ut april. Få med deg noe du ikke fikk sett i Lillehammer, eller gjenopplev det du likte aller best.

Dette er en eldre artikkel og kan inneholde informasjon som ikke er gyldig lenger.

Selv om Amandusfestivalen i Lillehammer er over for denne gang, er Amandus ONLINE fortsatt aktiv ut april. Her kan du fortsatt se alle de nominerte filmene, samt mange av foredragene, panelsamtalene,

Alle programpostene ligger nå som egne videoer, sånn at du kan se akkurat det du har lyst til.

Se hele utvalget av filmer og programposter her.

Du kan blant annet se Kenneth Elvebakks Hei Verden. Elvebakk er også med i panelet som snakker om skeiv filmkultur, som du også kan kikke på etter at du har sett filmen.

Seminarer og foredrag

Seminarene og foredragene som ble streamet er også tilgjengelig i opptak her. Her finner du både et par panelsamtaler og rene foredrag om forskjellig spennende tematikk. Ta en kikk, (men husk at du må være logget inn med en bruker med festivalpass eller digitalt pass for å se videoinnholdet).

Programposter (6)

Horror og humor

Homotrøbbel i norsk film

Hva gjør egentlig en filmprodusent?

Skeiv filmkultur i Norge – hvordan er situasjonen?

Hva er et godt ‘klipp’?

Unge filmskaperes deltakelse i demokratiet

Filmsamtalene

Samtalen med de nominerte filmskaperne er for mange et høydepunkt. Her ser du opptak av de flotte samtalene om alle filmene. Husk at også alle de nominerte filmene – og flere til – også er tilgjengelig her.

Filmsamtaler (3)

Samtaler om Amandus UNG 1

Samtaler om Amandus UNG 2

Samtaler med Amandus JUNIOR

Du kan også se prisutdelingen i reprise. Dessverre vil du oppleve at deler av sendingen herfra hakker litt. Vi jobber med å klippe til en renere versjon av sendingen.