Nyhetsartikkel

Filmpåmeldingen til Amandusfestivalen 2023 har åpnet

Du kan nå sende inn film til den 36. utgaven av Amandusfestivalen, som finner sted i Lillehammer fra 29. - 31. mars 2023. Dette er Norges største filmfestival for ungdom, og vi gleder oss til å se alt som rører seg av film i landet.

Du kan sende inn film i to alderskategorier: Amandus JUNIOR (13-16 år) og Amandus UNG (16-20 år).

Fristen for å sende inn film er 10. februar.

Filmen kan være maks 15 minutter lang, og kan handle om hva som helst. Les mer om konkurransereglene her.

Kanskje er det du som stikker av med en prisstatuett som dette til våren?

Amandusfestivalen er en tredagers filmfest for ungdom, som hvert år finner sted i Lillehammer uken før påske. I tillegg til at vi gjør stas på de beste filmene laget av ungdom fra hele landet, byr vi på en rekke foredrag, seminarer, verksteder, mesterklasser og mye mer. I tillegg er Amandusfestivalen en filmkonkurranse, der en jury kårer de aller beste filmene, og deler ut sine priser på den storslåtte prisutdelingen, som vil være torsdag 28. mars i Maihaugsalen.