Nyheter

Amandus Blikkfang og Østnorsk filmsenter arrangerer pitcheworkshop

Under årets festival inviterer vi til et eksklusivt verksted med fokus på pitching og formidling.

I samarbeid med Østnorsk filmsenter inviterer vi unge filmskapere til å være med å videreutvikle sine formidlingsferdigheter. Å presentere et filmprosjekt i forskjellige sammenhenger er en vesentlig del av det å jobbe med film, og med dette verkstedet ønsker vi å styrke ferdighetene på dette feltet.

En liten gruppe deltakere får et par eklsklusive dager i Lillehammer under festivalen, der de sammen med dyktige veiledere vil gjøre filmprosjektet sitt klart for en pitch på profesjonelt nivå.

Søkere kan enten være filmstudenter i utdanning eller rett etter endt utdanning, eller uetablerte filmskapere i alderen 20-30 år. I påmeldingen skal du melde på et prosjekt som du allerede har jobbet med. Prosjektet skal ha kommet lenger enn å være på idéstadiet, selv om du ikke trenger å ha et ferdig manus klart.

Som deltaker på verkstedet får du:

Påmeldingsfrist 5. september

Les mer om workshoppen og gå til påmelding her.