EN

Delta på festivalen

Det er flere måter å delta på festivalen på. Mest utbytte får du av å kjøpe festivalpass. Passet koster 350 kroner, og gir tilgang til alle våre arrangementer (så fremt ikke noe annet er spesifisert). Du kan også kjøpe dagspass, som gir tilgang til alle arrangementer på en av festivalens fire dager. Dagspass koster 175 kr.

Festivalen har også arrangementer du kan kjøpe enkeltbilletter til – dette gjelder særlig noe av kveldsprogrammene. I tillegg arrangeres også en rekke gratisarrangementer som du står fritt til å delta på. Amandusprisen er i år gratis, men krever forhåndsregistrering for å være sikret plass, (påmelding blir tilgjengelig straks).

Filmskapere med film i programmet, kan registrere gratis festivalpass her.

Registrering til et arrangement

De fleste arrangementene våre har et begrenset antall plasser. For å være sikker å få plass, må du registrere seg på forhånd.

Etter at du har registrert et festivalpass, kan du trykke deg inn på de forskjellige arrangementene og trykke Registrer. Husk at du må være innlogget med en profil som er knyttet til et festivalpass eller dagspass.

Enkelte arrangementer har billettsalg utover det som inkluderes i festivalpasset. Se informasjon på de enkelte arrangementene for detaljer.

Større grupper?

Skal du bestille festivalpass for en skoleklasse eller en større gruppe, tilbyr vi også muligheten til å bestille det.

Gå til gruppebestilling her.