Amandusfestivalen #36
29. - 1. Apr 2023

Bestilling

Registrering

Velg sete

3 for 1 på kino: Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter

Deltakere med festivalpass som er i Lillehammer på lørdag kan gå gratis inn på tre kinovisninger.

Som ungdom i Lillehammer kan du få festivalpasset til bare 100 kr med UngINN-kortet. Les mer om ordningen og hvordan du får tilgang her.

Påmelding til visningen gjøres på denne siden.

Professor Albus Humlesnurr vet at den mektige trollmannen Gellert Grindelwald forbereder seg på å ta kontroll over trollmannsverden. Uten mulighet til å stoppe ham alene, må han stole på at magizoologisten Salamander Fisle og hans team av trollmenn, hekser og en modig gompebaker vil klare et farlig oppdrag hvor de møter både gamle og nye fabeldyr, og går til kamp mot Grindelwalds voksende tilhengerskare. Men hvor lenge kan egentlig Humlesnurr vente i kulissene når det står så mye på spill?
Film

Fabeldyr – Humlesnurrs hemmeligheter

  • Regi: David Yates
  • 2 hours 22 min.
  • Fiksjon
Professor Albus Humlesnurr vet at den mektige trollmannen Gellert Grindelwald forbereder seg på å ta kontroll over trollmannsverden. Uten mulighet til å stoppe ham alene, må han stole på at magizoologisten Salamander Fisle og hans team av trollmenn, hekser og en modig gompebaker vil klare et farlig oppdrag hvor de møter både gamle og nye fabeldyr, og går til kamp mot Grindelwalds voksende tilhengerskare. Men hvor lenge kan egentlig Humlesnurr vente i kulissene nå...

Har du festivalpass eller dagspass kan du registrere deg kostnadsfritt til arrangementet når du er logget inn.

  • Lillehammer kino sal 4
  • Saturday 9. April
    18:00-20:00