Amandusfestivalen #36
29. - 1. Apr 2023

Bestilling

Registrering

Velg sete

3 for 1 på kino: Lange flate ballær III

Deltakere med festivalpass som er i Lillehammer på lørdag kan gå gratis inn på tre kinovisninger.

Som ungdom i Lillehammer kan du få festivalpasset til bare 100 kr med UngINN-kortet. Les mer om ordningen og hvordan du får tilgang her.

Påmelding til visningen gjøres på denne siden.

Det er gått 14 år og Petter har ikke holdt sitt løfte om å gifte seg med Laila. Nå blir han kastet ut. Petter vil gjerne gifte seg. Problemet er at han ikke kan. Løsningen befinner seg i Litauen. Gammelt vennskap, forholdet til Laila og Edgarasjens eksistens blir satt på prøve når Petter drar med seg resten av kællane på Edgarasjen til Litauen for å løse sitt eget problem. Der skaper Petters fortielse mye større og farligere problemer for dem alle.
Lange Flate Ballær 3 er den etterlengtede og lenge etterspurte oppfølgeren til de folkekjære komediene Lange Flate Ballær 1 og 2. Begge disse satte publikumsrekorder og har fortsatt høye seertall på TV og streamingtjenester, så fanbasen til Lange Flate Ballær-universet er stor.
Film

Lange flate ballær III

  • Regi: Harald Zwart
  • 1 hour 43 min.
Det er gått 14 år og Petter har ikke holdt sitt løfte om å gifte seg med Laila. Nå blir han kastet ut. Petter vil gjerne gifte seg. Problemet er at han ikke kan. Løsningen befinner seg i Litauen. Gammelt vennskap, forholdet til Laila og Edgarasjens eksistens blir satt på prøve når Petter drar med seg resten av kællane på Edgarasjen til Litauen for å løse sitt eget problem. Der skaper ...

Har du festivalpass eller dagspass kan du registrere deg kostnadsfritt til arrangementet når du er logget inn.

  • Lillehammer kino sal 2
  • Saturday 9. April
    21:00-22:45