EN

Animasjonsverksted med Eirik Grønmo Bjørnmo

Se lenger ned for informasjon om påmelding.

  • 26.okt - 28.sep
  • E6 Østfold Medieverksted
Kursholder

Eirik Bjørnsen

Eirik Grønmo Bjørnsen er en stop motion animatør og regissør. Han er tidligere elev fra animasjonslinjen i Høgskulen i Volda og gikk ut i året 2012 med bachelorfilmen But Milk Is Important sammen med Anna Mantzaris.

Er du mellom 16 og 20 år og interessert i animasjon? Har du lyst til å lage egne filmer, men trenger inspirasjon for å komme i gang? Eller har du kanskje litt erfaring, men ønsker å videreutvikle dine ferdigheter? Meld deg på gratis workshop for unge talenter som arrangeres forbindelse med Fredrikstad Animation Festival 2019.

Se informasjon om påmelding nederst. Meld deg på innen 7. oktober!

I samarbeid med Fredrikstad Animation Festival og E6 – Østfold Medieverksted inviterer vi til animasjonsfilm-workshop med regissør og animatør Eirik Grønmo Bjørnmo. Han har på tross av sin unge alder vært med å lage både suksessfulle animasjonsfilmer som Solan & Ludvig-filmene og Dyrene i Hakkebakkeskogen. Han har også vært sentral i produksjonen av kortfilmen Orgin of Man, som har sin norske premiere på Fredrikstad Animaiton Festival 2019. Under workshopen vil Eirik igjennom prinsippene av animasjon, gjøre noen grunnleggende øvelser og eksperimentere. Deltakerne vil også få muligheten til å gjøre en liten film hvor man jobber ut fra et gitt konsept.

Om kursholder

Eirik Grønmo Bjørnsen er en stop motion animatør og regissør. Han er tidligere elev fra animasjonslinjen i Høgskulen i Volda og gikk ut i året 2012 med bachelorfilmen But Milk Is Important sammen med Anna Mantzaris.

Filmen ble valgt ut på flere store festivaler og har vunnet over 20 internasjonale priser. Den første prisen ble vunnet her på Fredrikstad Animation Festival. Han har senere jobbet på flere langfilmer som Solan & Ludvig-filmene og Dyrene i Hakkebakkeskogen. Eirik har også regissert og animert på informasjonsfilmer, reklamer og jobbet på flere kortfilmer, blant annet den prisvinnende filmen Min Börda av Niki Lindroth von Bahr.

Praktisk info:

  • Dato: 26. og 27. Oktober
  • Sted: E6 – Østfold Medieverksted
  • Påmelding innen mandag 7. oktober.
  • Kurset er gratis, eventuelle kostnader for opphold dekkes.

Kurset arrangeres av Fredrikstad Animation Festival i samarbeid med Amandusfestivalen og E6 – Østfold Medieverksted, med støtte fra Viken Ung.

Deltagerne er også akkreditert til festivalen og er invitert til festivalens filmvisninger og seminarer som foregår utenom.

 

Påmelding

Bruk skjemaet her for å melde deg på. Kurset er helt gratis, og bokostnader dekkes av festivalen, men det er begrensede plasser, så motivasjon til å delta vektlegges.

Påmeldingsfrist er 7. oktober.

Opps, fant ikke skjemaet.