EN

Bestilling

Registrering

Velg sete

Verksted

Animasjonsverksted i Fredrikstad

Er du mellom 16 og 20 år og interessert i animasjon, design og film? Har du lyst til å lage egne filmer, men trenger inspirasjon for å komme i gang? Eller har du kanskje litt erfaring, men ønsker å videreutvikle dine ferdigheter? Meld deg på vår workshop for unge talenter som arrangeres i forbindelse med Fredrikstad Animation Festival 2020.

I samarbeid med Amandus-festivalen og E6 – Østfold Medieverksted inviterer Fredrikstad Animation Festival til animasjonsfilm-workshop med art director og illustratør Gina Thorstensen.

I workshopen vil Gina fokusere på analoge animasjonsteknikker, hvor deltagerne vil designe sine egne animasjonskarakterer og bakgrunner som vil gi utgangspunkt for å skape liv under kameraet. Workshopen vil ha en leken tilnærming, hvor man lærer gjennom eksperimentering med forskjellige materialer og teknikker.

Praktisk info:

  • Dato: 24. og 25. oktober
  • Sted: E6 – Østfold Medieverksted
  • Påmelding: link kommer
  • Søknadsfrist: søndag 13. september

Kurset er gratis, eventuelle kostnader for opphold dekkes.

Kurset arrangeres av Fredrikstad Animation Festival i samarbeid med Amandus – Lillehammer Internasjonale studentfilmfestival, og E6 – Østfold Medieverksted, med støtte fra Viken Ung. Deltagerne er også akkreditert til festivalen og er invitert til festivalens filmvisninger og seminarer som foregår utenom workshopen.

E6 Østfold Medieverksted AmandusfestivalenViken UNG

Påmelding

Påmeldingen er nå stengt.
  • E6 Østfold Medieverksted
  • lør 24. - søn 25. oktober 2020
Kursholder

Gina Thorstensen

Gina Thorstensen er en kunstner som benytter seg av et mangfold av utrykk og sjangere som animasjon, illustrasjon, veggmalerier, skulpturer og VR. Arbeidet hennes har blitt vist ...