33rd festival
01–04 April 2020
 • Norsk
 • Dokumentarfilmverksted

  Workshop

  Se lenger ned for informasjon om påmelding.

  • 10.Apr 11:00 - 16:00
  • 11.Apr 10:00 - 16:00
  • 12.Apr 10:00 - 16:00
  • Annet
  Kursholder

  Mats Muri

  Mats Muri (1992) er dokumentarfilmskaper, som for tiden tar en bachelorgrad i dokumentarregi ved Høgskolen i Innlandet. Han har blant annet laget dokumentarfilmen THE FUTURE OF IRAQ (2018).

  Bli med på årets dokumentarfilmverksted!

  I samarbeid med Trafo arrangerer vi et spennende tredagers dokumentarfilmverksted for deg som vil lære mer om filmproduksjon og dokumentarfilm.

  Onsdag 10. – fredag 13. april inviterer vi 12 unge filmskapere mellom 16 og 22 år til å delta på dokumentarfilmverksted under Amandus. Dette er et morsomt gerilja-verksted som strekker seg over tre dager, der du får mulighet til å lage en film fra idé til ferdig produkt.

  Dere får i oppgave å lage en film med et overordnet tematisk utgangspunkt. Hva tematikken er, blir først oppgitt på verkstedet.
  Sammen med kursets veileder får dere gå i dybden av hva det vil si å produsere film, med minimale muligheter til å forberede deg.

  Dag 1 – Idé & Planlegging
  Den første dagen vil dere som gruppe ta for dere oppstarten av filmprosjektet med alt det innebærer av idéutvikling, planlegging og research.

  Dag 2 – Opptak
  Denne dagen er satt av til opptak og filming ute på location.

  Dag 3 – Ferdigstilling
  Denne dagen går med på klipp, redigering og ferdigstilling av filmen.

  Praktisk:
  Oppstart av kurset er onsdag 10. april klokken 11.00 og er ferdig fredag 12. april ca. klokken 15.00. Kurset går parallellt med det øvrige programmet på festivalen.

  Festivalen dekker mat og overnatting for deltakerne som kommer langveisfra. Gi beskjed dersom du reiser med skole, er nominert, bor i Lillehammerområdet allerede eller av andre grunner ikke trenger overnatting.

  Aldersgrense for kurset er mellom 16 og 22 år, og er beregnet på de som har litt erfaring med å lage film, og ønsker seg en morsom utfordring på Amandusfestivalen.

  Det er begrenset med plasser på verkstedet, så her er det førstemann til mølla! Påmelding gjøres i skjemaet nedenfor.

   Eks. som en del av en skoleklasse eller nominert filmskaper