Bestilling

Registrering

Velg sete

Amandus ONLINE: Verksted

Filmskaping i VR

Utforsk virtual reality i dette eksklusive verkstedet som er et helt nytt prosjekt for Amandusfestivalen.

Hvordan kan VR brukes til å lage film? Hva slags muligheter gir en digital verden til å planlegge filmer og skape en kreativ prosess?

I dette verkstedet vil vi jobbe i programmet CORE, utviklet av selskapet Fynd, som har base i Hamar. Her skal vi både bli kjent med en verden i 3D, vi skal bygge vår egen scene og vi skal øve på enkel filmteknikk.

Verkstedet passer perfekt for en gruppe på 10-15 stk som kjenner hverandre og har tilgang på VR-utstyr, og vi oppfordrer særlig skoleklasser til å melde seg på. Verkstedet kan avholdes på tidspunkt som passer de enkelte klassene.

Verkstedet passer best for deltakere som har tilgang på VR-utstyr, men programmet kan også brukes uten briller, og kan man kan derfor også være med via bare en datamaskin.

For gruppepåmelding, vennligst ta kontakt med Amandusfestivalen på post@amandusfestivalen.no.

Om mulig, tilbyr vi også kurset for deltakere på festivalen utenom gruppepåmelding. Du kan bruke påmeldingen til høyre for å melde interesse (du blir kontaktet for tid og detaljer).

VR-tilbudet under Amandusfestivalen er del av et utprøvingsprosjekt finansiert av Kulturrådet. Høgskolen i Innlandet vil følge prosjektet og dokumentere erfaringene med det. Deltakere forplikter seg å fylle ut et (anonymt) spørreskjema etter å ha deltatt i VR-sesjonen. Spørsmålene vil hovedsakelig handle om hvilken opplevelser du hatt i VR-rommet. Vi vil også spørre noen deltakere om å fortelle om erfaringene i en samtale med forskerne – dette vil være frivillig.

 

Påmelding

  • Amandus ONLINE
  • man 19. - tir 20. april 2021