Amandusfestivalen
6. - 9. Apr 2022

Bestilling

Registrering

Velg sete

LFK presenterer EN NATT I BERLIN

Lillehammer Filmklubb presenterer En natt i Berlin (Sebastian Schipper). Denne intense filmen tar oss med på en reise gjennom Berlins gater i sanntid, der hele filmen er fotografert i én lang tagning. Filmen er en imponerende teknisk bragd og byr på en spennende fortelling

Etter filmen får du sjansen til å møte en av Norges største fotograf-stjerner, Sturla Brandt Grøvlen, som i tillegg til å ha skutt den imponerende to timer lange one-taken i En natt i Berlin, også er aktuell med internasjonale suksesser som Shirley, Et glass til og Wendy.

EN NATT I BERLIN er en film om en jente og en søvnløs natt i en by hun knapt kjenner. Spanske Victoria er på søken etter spenning og moro i Berlin. Etter et besøk på en av byens nattklubber møter hun Sonne og gjengen hans. Victoria og Sonne finner umiddelbart tonen, og klarer nesten ikke slippe hverandre av syne. Gjengen lokker henne videre ut i Berlin-natten, men det går brått fra himmel til helvete når en av gutta skylder noen en farlig tjeneste. Natten er helt ute av kontroll.
EN NATT I BERLIN er en intens spenningsfilm skutt i én lang tagning, noe som gjør dette til en filmopplevelse helt utenom det vanlige. Energisk og suggererende drar den deg inn og beveger seg elegant fra sted til sted i storbyen. Norske Sturla Brandth Grøvlen er filmens fotograf og mottok en Sølvbjørn for innsatsen. Filmen ble fort den store snakkisen under årets filmfestival i Berlin.
Film

Victoria

  • Regi: Sebastian Schipper,
  • 2 hours 28 min.
  • Fiksjon
EN NATT I BERLIN er en film om en jente og en søvnløs natt i en by hun knapt kjenner. Spanske Victoria er på søken etter spenning og moro i Berlin. Etter et besøk på en av byens nattklubber møter hun Sonne og gjengen hans. Victoria og Sonne finner umiddelbart tonen, og klarer nesten ikke slippe hverandre av syne. Gjengen lokker henne videre ut i Berlin-natten, men det går ...
  • Lillehammer kino sal 5
  • Thursday 25. March
    18:00-20:45