NO
Foredrag

Musikk – Hvordan jobbe med en filmkomponist?

See below for information about registration.

  • Friday 3. April
  • 16:15 - 17:00
  • Nettfestival
Foredragsholder

Christine Hals

Christine Hals er filmkomponist basert i Los Angeles. Hun har jobbet på en rekke en rekke filmer, webserier og dataspill, og er nylig aktuell med å ha bidratt på musikken til begge "Frost"-filmene.

Hvordan jobber man som filmskaper egentlig sammen med en filmkomponist? Hva er det komponisten ser etter i filmen, og hvordan kan du skape et best mulig samarbeid med komponisten for å få det beste resultatet?

Christine Hals jobber som filmkomponist i Hollywood, og har vært med å lage musikken til begge Frost-filmene, og i tillegg sunget på musikken til dataspillet League of Legends.

Musikkstilen hennes spenner seg fra eventyrlig animasjonsmusikk, episk orkestral sci-fi og actionmusikk til mer subtil, dramatisk musikk. Hun spiller ofte på sine skandinaviske røtter og har komponert og sunget på flere prosjekter med viking- eller vintertema. Christine har hatt Hunger Games komponist James Newton Howard som mentor og lært dirigering av legendariske David Newman og Conrad Pope. Hun har jobbet nært med komponister som Christophe Beck (Frozen, Ant-Man and the Wasp) og Mark Kilian.