Amandusfestivalen
6. - 9. Apr 2022
Amandus ONLINE
April 2022
Amandus BLIKKFANG
Høst 2022

Bestilling

Registrering

Velg sete

Input meeting

Hvordan ser den perfekte filmfestivalen ut for deg? Hva har du lyst til å oppleve på en festival som Amandusfestivalen? Kanskje er det noe innen film du har lyst til å lære mer om, og kanskje er det en filmskaper eller skuespiller eller andre i bransjen du har lyst til å møte?

Vi inviterer deg som er mellom 16-20 år til å sitte i festivalens programråd og med det være med å lage programmet til Amandusfestivalen og Amandus ONLINE 2021.

Hva er et programråd? Et programråd er en gruppe mennesker som møtes og kommer opp med forslag til programinnhold som vil danne grunnlaget for festivalprogrammet på festivalen. Her kan fantasien løpe løpsk, og det er lov til å drømme så stort du vil. Og kanskje kan vi med din hjelp gjøre det til en realitet?

Dette er en kjempemulighet til å påvirke festivalen og bidra til å skape den beste opplevelsen for deg og alle andre som deltar!

**

Enten du kjenner festivalen godt fra før, eller kanskje knapt har hørt om den, vil vi veldig gjerne høre dine tanker.

Programrådsmøtet blir i høst kun arrangert digitalt, så uansett hvor du befinner deg kan du være med.

Møtet kommer til å foregå på søndag 22. november.

Som takk for hjelpen får du et kinogavekort.

Påmelding

Leave blank if not relevant

City, town or place

Personal information gathered in this form will only be used for communicating with you in relation to this meeting, and for any follow-up afterwards.

  • Lillehammer kino sal 1
  • Sunday 22. November
    13:00-16:00