NO
Møt filmskaperen: Mesterklasse

Tett på Aurora

Free event. No registration.

  • Wednesday 1. April
  • 15:00 - 16:00
  • Nettfestival
Filmskaper

Benjamin Langeland

Benjamin Langeland er regissør, klipper og filmfotograf. Han har tidligere klippet den prisbelønte serien "Asylbarna", samt den prisvinnende dokumentaren "En gang Aurora".

Filmskaper

Stian Servoss

Stian Servoss er regissør, klipper og filmfotograf. Han har tidligere fotografert og regissert serien "Fjorden Cowboys", og den prisvinnende dokumentaren "En gang Aurora".

Produsent

Thorvald Nilsen

Thorvald Nilsen er produsent bak dokumentaren, "En gang Aurora". Filmen har vunner flere priser, deriblant Beste nordiske dokumentarfilm på Nordisk Panorama, og Gullrutens fagpris for Beste klipp dokumentar, foto og enkamera.

En gang Aurora portretterer popsensasjonen Aurora Aksnes, og er Benjamin Langeland og Stian Servoss’ første film sammen. Hvordan var det å fotfølge den eksentriske artisten, og hvilke kreative grep ble gjort i møte med hennes musikalske identitet? Langeland, Servoss og produsent Thorvald Nilsen stiller til filmsamtale.

Films

Once Aurora (2018)

  • Varighet: 1 hour 30 min.
  • Aurora Aksnes ble oppdaget som 16-åring, sluttet på videregående, ga ut plate og turnerte verden rundt. Men livet som popstjerne på verdensturné kan ... Read more