EN

Amandus ONLINE

Velkommen til digital festival våren 2021. Her vil du finne mer informasjon om den kommende digitale utgaven utover høsten og våren.

Online festival i 2021

Selv om vi selvsagt ønsker å ha så mange som mulig fysisk tilstede i Lillehammer når vi arrangerer festival, forstår vi at det kan være vanskelig for mange å få tatt turen til Lillehammer uken før påske. Dette vil være en enda større utfordring for mange med en såpass uavklart smittesituasjon som etter all sannsynlighet ikke er over den kommende våren.

Derfor ønsker vi å tilby en digital versjon av Amandusfestivalen for alle som ikke har anledning til å være hos oss fysisk.

Amandus ONLINE 2021 viderebringer erfaringene fra stunt-versjonen vi ble nødt til å lage i 2020, og gjør det hele enda bedre.

På den digitale festivalen vil du kunne se de nominerte filmene, du vil kunne få med deg foredrag, panelsamtaler, og møter med kjente filmskapere. I tillegg vil du kunne være med på praktiske verksteder, konkurranser og annet gøy som skal gi deg en god smakebit på Amandusfestivalen.

Festivalen er fortsatt i en tidlig planleggingsfase, og vi kommer tilbake med mer spennende informasjon om den digitale festivalen fortløpende!

Amandus ONLINE for skole

Amandus ONLINE vil også inkludere et skreddersydd program rettet spesifikt mot skoleklasser som har film og audiovisuelle medier på timeplanen. Innholdet blir laget sånn at det både skal kunne integreres i undervisningen på det tidspunktet som passer den enkelte klasse, i tillegg til at klassene skal kunne møte hverandre over nettet.

Vi vil tilby egne pakkepriser til skoleklasser som ønsker å være med. Mer informasjon blir tilgjengelig i løpet av høsten.

Bli med

Mer informasjon om hvordan du kan delta på festivalen kommer litt senere.

Vil du sjekke ut den forrige utgaven av festivalen mens du venter? Live-sendingene fra Amandus ONLINE 2020 er fortsatt tilgjengelig på vår YouTube-kanal, hvor du også kan klikke deg direkte inn på de enkelte programpostene.