EN

Amandus ONLINE

Velkommen til digital festival våren 2021. Her vil du finne mer informasjon om den kommende digitale utgaven utover høsten og våren.

Online festival i 2021

Amandus ONLINE vil være hovedattraksjonen vår i mars 2021. Dette er en alternativ utgave av den tradisjonelle Amandusfestivalen, og bygger videre på de erfaringene vi gjorde oss med digital gjennomføring i 2020. Online 2021 skal være et enda bedre event, og masse morsomt og lærerikt for den filmlystne.

Den digitale festivalen vil bestå av et dagprogram med faglig innhold, som foredrag, seminarer, møter med filmskapere og så videre. Mye av dette vil gjøres direkte, sånn at du som tilskuer kan være med i samtalen hjemmefra.

På kvelden vil det være de nominerte filmene som står i fokus, og vi vil ha egne visningsbolker med filmene, pluss samtaler med filmskaperne. Fredag 26. mars deler vi ut de prestisjefylte Amandusprisene.

Har du ikke mulighet til å se alt mens det sendes i live-sendingen vår, vil mesteparten av programmet også ligge ute, eller dukke opp underveis, som klikkefilm, som du kan se når du vil innenfor festivalperioden.

Enkelte spesialarrangementer vil også bli bli tilbudt utenom det programmet som er tilgjengelig for alle, og krever egen påmelding.

Amandus ONLINE for skole

Vi ønsker at skoleklasser tar i bruk Amandusfestivalen, og legger opp til å kunne tilpasse deler av programmet til bruk i undervisning. Program annonseres snart, og det vil tilbys egne online verksteder for skoleklasser.

Skoleklasser kan også ta kontakt for å få et rabattert tilbud på festivalpass. Ta kontakt med festivalsjef Stine Marie Solem: stine@amandusfestivalen.no.

Bli med

Festivalpass til Amandus ONLINE 2021 koster 200 kr per person. Passbestilling vil åpnes om kort tid.