EN

Amandus ONLINE

Tidligere sendinger

Du kan også klikke deg inn på et enkeltarrangement nedenfor for å se programmet.

Programmet

… men Amandusfestivalen var ikke død

Det så ganske mørkt for ut Amandusfestivalen da alle kulturarrangementer i Norge måtte avlyses på grunn av den pågående smittesituasjonen av koronaviruset. Vi ønsker selvsagt også å hindre at covid-19-viruset får spredd seg minst mulig, og innså at det ville bli umulig å arrangere Amandusfestivalen i normal form.

Bare tre uker før Amandusfestivalens ordinære oppstart, ble vi nødt til å bestemme oss for å skifte retning. Vi skal ikke legge skjul på at det var en tung avgjørelse å snu om på alle planene vi hadde jobbet med i månedsvis, men så samtidig at her var det gode muligheter for å kunne bruke mye av det vi allerede hadde planlagt på en ny måte..

Det fine med å arrangere en filmfestival er jo at dette er et medium som heldigvis lar seg lett overføre fra kinolerretet til TV-skjermen hjemme, så på rekordfart har vi i stedet trummet sammen en filmfestival på nett.

Store deler av det faglige programmet, og de aller fleste nominerte filmene, blir nå å få se via våre nettkanaler i uke 14.

Fra klokken 14 onsdag til fredag vil du finne filmrelatert innhold som streames på vår YouTube-kanal. På lørdag klokken 18 kan du oppleve prisutdelingen. Og de nominerte filmene er tilgjengelige å se fra mandag 30. mars til og med søndag 5. april.

Og det beste av alt: det er helt gratis og åpent for alle! Det eneste vi krever er at du lager en brukerprofil her på siden for å se de nominerte filmene.

Velkommen til Amandus ONLINE!