EN

Amandus OPEN

Filmkonkurransen for alle under 26 år.

Konkurransen Amandus OPEN er til for alle som lager film i Norden og er under 26 år. Selv om du ikke er student, kan du fortsatt sende inn film til Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival, og er selvsagt hjertelig velkommen til å delta på festivalprogrammet.

En filmkonkurranse for alle under 26

Amandus har som mål å nå og følge alle unge som lager film, og mange i begynnelsen av 20-årene havner i grenselandet hvor de ikke er filmstudenter i høyere utdanning og er for gamle til å delta i Amandus UNG-konkurransen, og kanskje ikke er etablert nok til å komme inn på de større, profesjonelle filmfestivalene.

Ettersom UNG og JUNIOR-kategoriene kun er forbeholdt norske bidrag, vil Amandus OPEN også åpne for at filmskapere under 20 år fra andre nordiske land kan sende inn film til Amandus. Konkurranseprogrammet vil bestå av bidrag fra hele Norden, og være en prestisjefull konkurranse for uetablerte filmskapere å delta i. Send oss ditt bidrag innen 1. februar og bli med på filmfesten i Lillehammer.

Send inn film her!

Påmeldingsfrist 1. februar

Delta på festival

Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival er en arena hvor du kan se masse film laget av unge fra hele Norden, samt delta på spennende foredrag og verksteder for å lære mer om ditt fag.

Programmet byr på faglig innhold som rettet mot forskjellige aldersgrupper og nivåer, så alle bør kunne finne noe som passer for seg.

I tillegg vil festivalen by på mange sosiale aktiviteter som kan gi deg mulighet til å treffe andre unge filmskapere i samme posisjon som deg.

Kanskje treffer du verdifulle nye kontakter som kan hjelpe deg videre på veien? Kanskje får du møte profesjonelle bransjefolk som kan gi deg et ekstra push inn i den profesjonelle bransjen?

Filmfestivaler kan være omfattende og vanskelig å orientere seg i. Hvordan får du mest utbytte av oppholdet? Hvem bør du møte og hvor du jeg være? På Amandus skal det være enkelt, og det skal være en arena hvor du kan få de verktøyene du trenger for å få det beste utgangspunktet for å gå inn i den profesjonelle filmbransjen.