EN
INPUT / Nyhetsartikkel

Nettsiden for filmfaglig påfyll: Amandus Input

Du har nå klikket deg inn på nettsiden Amandus Input. Dette er en egen nettside som drives parallellt med den vanlige driften i Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival, og som sikter seg inn på å gi deg kvalitetssikret filmfaglig påfyll på en lettfattelig måte.

Filminteresse hele året

Vi i Amandus mener det er viktig at filminteressen, engasjementet og gleden i å se, oppdage og skape film og andre audiovisuelle uttrykk må holdes i live gjennom hele året. Festivalen varer bare noen dager i mars, men filmengasjementet skal fortsette videre, og følges opp. Derfor har vi nå laget et helårstiltak som har som mål å inspirere i forveien av festivalen, men også holde interessen i live etter festivalen er omme.

Filmfaglig påfyll

På denne siden vil du finne intervjuer med aktuelle personer i filmverdenen, tips og triks du kan bruke i filmen din, filmomtaler og filmanalyser og mye mer. Jeg håper du vil finne glede i innholdet som publiseres her, og forhåpentligvis inspirasjon du kan ta med deg inn i din egen filmproduksjon.

Amandus Input drives til vanlig av en redaksjon bestående av studenter fra Høgskolen i Lillehammer, men inviterer også eksterne skribenter inn. Har du innspill til siden, eller noe du har lyst til å bidra med? Ta kontakt med redaksjonen på input@amandusfestivalen.no