EN
INPUT / Artikkel

Vil du lage festival? Studer kulturprosjektledelse

Søk årsstudium i kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet for å være med å lage arrangementer og festivaler som Amandusfestivalen.

Amandusfestivalen arrangeres hvert år av studenter på kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet, som en del av et samarbeid mellom de to institusjonene.

Vil du også være med å lage festival og bli en god prosjektleder, kan dette studiet være noe for deg!

Studiet er et årsstudium hvor du får lære prosjektstyring og prosjektledelse, markedsføring, organisasjonsteorier, samt kulturpolitikk og litt økonomi. I tillegg til den faglige undervisningen, skal studentene stå for arrangeringen av flere større kulturarrangementer i Lillehammer.

Allerede fra starten av studiet får du være med å utvikle og arrangere spennende prosjekter. For eksempel har studentene stått bak arrangementet Jazzincubator, som er ungdomsprogrammet til Dølajazz, samt hele kunst- og kulturfestivalen Snøfest, i tillegg til nå å utgjøre hovedstaben til Amandusfestivalen. Studiet gir rom for mye kreativitet og varierte ansvarsoppgaver, samtidig som det også er stort rom for prøving og feiling underveis.

Lillehammer er en flott kulturby som bogner av arrangementer i store og små former. Som nylig innlemmet UNESCO Litteraturby er det nå ekstra fokus på kulturarrangementer, og som student i Lillehammer har du derfor mange muligheter til å utfolde deg i alt du ønsker av kultur.

Lillehammer er også en mer og mer populær studentby, med over 4000 studenter og et aktivt studentmiljø. Lillehammer er en storby i småskala!

Les mer om studiet og søk her. Søknadsfrist er 15. april.