• #amandus32 // 10. – 13. april 2019

  24. nov.

  Novemberfestivalen

  Vi samarbeider med Novemberfestivalen i Sverige, og deler ut pris under prisseremonien lørdag 24. november i Trollhättan.

  29. nov.

  Snøfest

  Snøfest er en av fire festivaler som studenter i Kulturprosjektledelse ved Høgskolen i Innlandet er med å arrangere. Dette er en kunst- og kulturfestival i Lillehammer med vinterlige aktiviteter i fokus.

  1. feb. | 23:59

  Påmeldingsfrist til filmkonkurranser

  Fristen for å sende inn filmer til våre konkurranser går ut 1. februar 2019.

  10. apr.

  Festival 2019

  Den 32. utgaven av Amandusfestivalen går av stabelen 10.-13. april 2019.

  12. apr.

  Amandusprisen

  Den prestisjefylte Amandusprisen går av stabelen fredag 12. april. Velkommen til en storslått aften hvor fremtidens filmskapere skal hylles og få den oppmerksomheten de virkelig fortjener!

  Hei hei folkens!

  Mitt navn er Pernille og jeg studerer audiovisuelle medier ved Høgskolen i Innlandet. Jeg har et brennende engasjement for formidling, og et stort hjerte for norsk musikk og litteratur.

  Tidligere har jeg holdt foredrag om ungt engasjement og aktivt medborgerskap, både i nasjonal og internasjonal sammenheng, og gjennom det internasjonale prosjektet #GirlsTakeOver fikk jeg i oktober 2017 mulighet til å være kringkastingssjef i NRK for én dag.

  Frem mot festivalen i april vil jeg sitte i programrådet og stå bak spalten Amandus INPUT her på nettsiden. Her vil det postes spennende intervjuer og artikler angående den norske filmbransjen!

  Vil du følge med videre på det som skjer?

  Du finner oss på Facebook

  … Ooog på Instagram: 
  @amandusfestivalen
  @pernillehunnes

  VI SES!

  © Copyright 2018 Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival | Alle rettigheter er reservert