33. festival
01. – 04. april 2020
 • English
 • Festival 2019

  Amandusfestivalen ønsker velkommen til Lillehammer for den 32. utgaven av festivalen i april til neste år. Festivalen ligger altså i uken før påske, noe som gjør at arrangementet blir noe senere i 2019 enn det har vært de siste årene. Vi håper derfor på god vårstemning når hundrevis av ungdommer og unge voksne fra hele Norden inntar filmbyen Lillehammer for å se, vise frem og lære om film.

  Festivalen går fra onsdag til lørdag i uke 15, hvor prisutdelingen i Maihaugsalen avholdes fredag 12. april.

  Festivalsjefen tilbake på jobb

  Festivalsjef Stine Marie Solem er også tilbake på jobb etter å ha vært ute i permisjon det siste året. Vi ønsker å takke Linda Steinhoff for en strålende innsats som vikarierende festivalsjef for 2018-utgaven av Amandus, og ønsker henne lykke til med fremtidige prosjekter.

  Nytt studentkull – ny stab

  Amandusfestivalen driftes av studenter ved Høgskolen i Innlandet. Mandag 13. august var det skolestart, og det nye kullet med studenter i Kulturprosjektledelse fikk en introduksjon til festivalen. Vi gleder oss til å jobbe sammen med mange nye engasjerte studenter!

  Informasjon om konkurranser og påmeldingsfrister annonseres fortløpende utover høsten. Følg med på våre hjemmesider og i sosiale medier for å holde deg oppdatert på den 32. utgaven av Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival.