• #amandus32 // 10. – 13. april 2019

  Amandus JUNIOR

  Bli med på en spennende helg fylt av film og moro!

  Har du laget film?

  Lager du film på fritiden? Kanskje du har laget noe på skolen du ble ekstra fornøyd med? Eller kanskje du går på en kulturskole hvor dere lager film? Vi vil veldig gjerne se hva dere har laget! 😀

  Amandusfestivalen har en egen filmkonkurranse for deg som er under 16 år. Den har vi kalt Amandus JUNIOR!

  Send oss filmen din, og kanskje blir du en av de heldige som får filmen sin vist på det store lerretet. Kanskje kan du også få en amanduspris for det du har laget!

  Bli med på festival

  Fra 10. til 13. april 2019 arrangeres Amandusfestivalen – en firedagers fest med filmen i fokus. Dette er den største møteplassen for unge filmskapere og filminteresserte i hele Norden! Her kan du møte andre som også liker å lage film, du kan få være med på spennende verksteder og se mye bra film.

  Mange som i dag jobber med film profesjonelt fikk sitt første møte med filmbransjen på Amandusfestivalen. Kanskje er det du som regisserer fremtidens store kinofilm? På Amandus vil du også kunne få verdifullt innblikk i hvordan du kommer deg videre og etter hvert kan begynne å jobbe med å lage film på heltid.

  I tillegg kan du få være med på den storslåtte prisutdelingen, hvor du kan få kjenne på hvordan det er å være filmstjerne. Her er det photoshoot på rød løper før festivalens egen «Oscar-utdeling» setter i gang.

  Amandusfestivalen er både lærerikt og gøy, og vil være et minne for livet!

  © Copyright 2018 Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival | Alle rettigheter er reservert