• Amandus JUNIOR

    [fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]Amandus JUNIOR er en hel helg full av film og moro!

    I løpet av denne helgen kan du delta på filmverksteder, se masse film og møte mange nye venner som også liker å lage film. Her skal vi ha det gøy, sosialt og lære masse om film.

    Har du allerede laget en film, eller har lyst til å lage film før festivalen? Da kan du bli med å kjempe om Juniorprisen, som er en egen kategori for deg under 15 år. Filmen kan handle om hva som helst, men kan ikke være lengre enn 15 minutter.

    Det kommer mer informasjon om filmkonkurransen om kort tid!

    Amandus junior arrangeres i samarbeid med Film i Oppland og Lillehammer Barnefilmklubb.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]