21.-24. mars 2018


 • 21.-24. mars 2018

  Praktisk informasjon

  Kart

  Det er fritt for alle å delta på hele festivalen, men de enkelte hovedgruppene vil ha de viktigste programpostene rettet mot dem på visse dager.

  For deg som er student på høgskole eller universitet

  Under Amandus Student viser vi film laget av filmstudenter fra hele Norden.
  Vi samler filmstudenter, bransjen, filmskoler, profesjonelle filmskapere og andre relevante aktører til visninger, masterclasser,  pitchekonkurranser og samarbeid på tvers av skoler og landegrenser.

  Hovedvekten av programmet vil være torsdag 23. – lørdag 25. mars.

  For deg som er i alderen 16 til 20 år!

  Dette er filmprogrammet for deg som lager film, ønsker deg en karriere i film, er interessert i film eller bare liker å se film! Amandus ung er en arena for visning av film laget av og for unge. Hit kommer filmskapere fra alle deler av den profesjonelle filmbransjen for å dele av sin kunnskap og erfaring, gjennom filmvisninger, seminarer, verksteder og samtaler. Vi arrangerer også møter medfilmstudenter, filmskoler, konserter, mingling og networking, samt møter og andre spennende filmrelaterte aktiviteter.

  Hovedvekten av programmet vil være onsdag 22. – fredag 24. mars.

  For deg som er under 16 år!

  Fredag 24. – Søndag 26. mars har vi et helt eget festivalopplegg for deg som er under 16 år. Vi starter med Amandusprisen på fredagskvelden, og fortsetter inn i helgen med helg en med filmvisninger, filmverksteder  og andre sosiale arrangementer der du kan møte ungdom fra hele landet.

  Hovedvekten av programmet vil være lørdag 25. – søndag 26. mars

  Reise/opphold

  Reise til Lillehammer

  Tog: Tog er den enkleste måten å ta seg på til Lillehammer. NSB har egne studentrabatter, grupperabbatter og miniprisbilletter dersom man bestiller billetter i god tid. Billetter kan bestilles 90 dager i forveien. For grupper over 10 stk, ring NSB på telefon 815 00 888.

  For mer informasjon og billettbestilling, besøk NSB sine nettsider.

  Fly: Både SAS og Norwegian har egne rabatter for unge under 26 år, hvis man bestiller i god tid. Med SAS må du først logge inn for å få tilgang til å kjøpe ungdomsbilletter, mens på hos Norwegian skriver du inn kampanjekode «UNDER26».

  Se nettsidene til SAS og Norwegian for mer informasjon og billettbestilling.

  Festivalhotell

   

  Mer informasjon om overnattingstilbud vil komme senere.