• #amandus32 // 10. – 13. april 2019

  Amandus UNG

  [fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]Amandus UNG er festivalen for alle filminteresserte ungdommer i alderen 16 til 20 år.

  Her viser vi filmer laget av andre unge filmentusiaster, og arrangerer møter og samtaler med profesjonelle filmskapere. Vi holder verksteder og seminarer slik at du kan bli enda bedre på akkurat det du liker best ved å lage film, og vi gir deg tips til hvordan du kan kick-starte din egen filmkarriere. Enten det er gjennom mer utdanning, nettverksbygging og samarbeid med  andre unge filmskapere, eller hvordan du kan starte din eget produksjonsselskap. Vi snakker med filmstudenter og andre filmskapere om hvordan de har kommet seg inn i bransjen.

  Amandus er ikke bare for deg som liker å lage film, men også for deg som elsker å se på film!
  Vi viser mye film, både kortfilm og langfilm, som du kanskje ikke får sett andre steder, og tar gjerne en diskusjon om de etterpå.

  Vi har også programposter for deg som har kommet et godt stykke på vei, og allerede vet hva du vil drive med innen for film. Gjennom våre talentsatsninger arrangerer vi ulike verksteder som går ekstra i dybden på ulike temaer.

  Velkommen til en super filmfest i Lillehammer!

  Les også informasjon til lærere ved videregående skoler og folkehøgskoler her.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

  © Copyright 2018 Amandus – Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival | Alle rettigheter er reservert