33rd festival
01–04 April 2020
 • Norsk
 • Martin Lepperød

  Norwegian comedian

  Martin Lepperød er en komiker og skuespiller som på kort tid har gjort det veldig bra.

  Han har underholdt overalt i landet og er en komiker som passer inn på det aller meste. Energifylt komiker med et talent for å gjøre de minste tingene i livet vårt til det største og morsomste. Han er like god i små stikk som i lengre konferansier-roller, og skreddersyr gjerne en kveld for deg og dine.

  Han har vært med i blant annet Unge lovende, Latter live og One Night Stand på NRK. Du kommer garantert til å se han mye på ulike ting fremover.

  Martin Lepperød er et nytt, men spennende komiker-tilskudd som allerede har rukket å imponere på scener over hele landet. Med hans teatralske bakgrunn tar Martin deg med til en verden full av gøyale observasjoner og karakterer. Han blir av mange beskrevet som en energifylt, teatralsk, og forutsigbar komiker, med en tilstedeværelse som er behagelig å bevitne. Hans tolkninger og observasjoner av hverdagen er lett å kjenne seg igjen i, og enda lettere å le av. Han har god erfaring fra impro-, teater- og revyscenen, noe som tydelig fremkommer i hans særegne stil på scenen.

  Martin er en fantastisk historieforteller med et kroppsspråk og en mimikk du ikke har sett maken til før. Martin startet med stand-up i 2013 og har på kort tid opptrådt på scener over hele landet til god respons, og har allerede rukket å stå på Latter. Han har spilt NRK-serien “Unge Lovende”, medvirket i flere kortfilmer, gjort skjult teater, og reklamejobber på både TV og radio. Martin gjør stand-up, skjult teater, konferansierjobber, skuespilleroppdrag, regi og masse mer.

  Events