0

Pass og tilgang til festivalen

Det er flere måter å delta på Amandusfestivalen. Med festivalpasset får du definitivt størst utbytte, men hvis du ikke har mulighet til å være med på alt, finnes det også noen flere alternativer.

Hvilket pass skal jeg velge?

Festivalpass personlig

Full tilgang til fesitvalen både fysisk og digitalt.


  • Gir tilgang til alle arrangementer i Lillehammer, dersom ikke annet er spesifisert.
  • Gir tilgang til Amandus ONLINE i hele april.
  • Rabatt for ungdom i Innlandet

Festivalpass gruppe

Bestilling av festivalpass til grupper (feks. skoleklasser).


  • Forhåndsbestilling. Faktureres i etterkant.
  • Alle deltakere i gruppen får fullt ut festivalpass.

Akkreditering

Åpner i slutten av februar


  • Gir samme tilganger som festivalpass
  • Du må registrere hvilken film du er tilknyttet.

Se salgsbetingelser for kjøp her.

Hvordan funker det?

De fleste arrangementene våre har et begrenset antall plasser. For å være sikker å få plass, må du registrere seg på forhånd.

Etter at du har kjøpt eller hentet et festivalpass, kan du trykke deg inn på de forskjellige arrangementene og melde deg på. Husk at du må være innlogget med en profil som er knyttet til et festivalpass eller dagspass.

Hvis du er logget inn med en bruker som enten har festivalpass eller digitalt pass, får du også tilgang til å se innholdet på Amandus ONLINE.

Enkelte arrangementer har billettsalg utover det som inkluderes i festivalpasset. Se informasjon på de enkelte arrangementene for detaljer.

UngINN-rabatt for ungdom i Innlandet

Ungdom i Innlandet med UngINN-kort får rabatt på festivalpasset, og kan kjøpe pass til bare 100 kroner. Det er en kjempegod deal for deg som har lyst til å få med deg masse av det spennende som skjer på festivalen.

Hva er UngINN-kortet?

Dette er kortet som tidligere het Kulturkortet, og gir deg som bor i Innlandet en mengde rabatter på forskjellige kunst- og kulturaktiviteter. Det kan være konserter, kinovisninger, festivaler, teater, og mye mer.

Hvordan gå frem?

Du må ha UngINN-kortet for å få rabatten på Amandus. Hvis du ikke har det fra før, får du det her.

Trykk på kjøp festivalpass, og huk av for UngINN-rabatt, så får du rabatten når du skal betale. Når du skal delta på et arrangement må du hente ut et festivalarmbånd. Her må du vise at du har UngINN-kortet.

Du kan også få rabatten når du betaler i billettskranken vår på Lillehammer kino, og på eventuelle arrangementer med utsalg.