Animasjonsverksted for ungdom 16-20 år i Fredrikstad

Animasjonsinteresserte ungdommer i alderen 16-20 år er invitert til et spennende workshop i animasjon ledet av den prisvinnende filmskaperen Ida Melum.

Tradisjonen tro samarbeider vi med Fredrikstad Animation Festival med å lage animasjonsverksted under Nordens største animasjonsfestival. Her kan ungdommer i alderen 16-20 år som er interessert i å lære mer om animasjon få et gratis og eksklusivt kurs.

Workshopen er en del av Nordens største animasjonsfestival, Fredrikstad Animation Festival, og arrangeres i samarbeid med Amandusfestivalen og E6 – Østfold Medieverksted.

Om kursholderen

Ida Melum er en BAFTA-nominert og Annie-vinnende animasjonsregissør. Hun er utdannet skuespiller i Norge og har senere tatt en utdannelse i animasjon ved Universitetet i Middlesex, London. Ida har tidligere jobbet på BAFTA-vinnende filmer som «Poles Apart» og «Facin It». Hun har nylig arbeidet med BBCs naturdokumentar «Attnborough’s Wonder of Song» og jobber for tiden freelance mens hun utvikler en ny kortfilm.

Hva kan du lære?

Workshopen vil fokusere på grunnleggende animasjonsprinsipper og stop motion-teknikker. Deltakerne vil få mulighet til å animere, lære om ulike utstyr og verktøy, og få innsikt i profesjonelle produksjonsmetoder. Ida Melum vil dele sine egne erfaringer, tips og triks fra bransjen.

Praktisk informasjon

Deltakerne vil også få akkreditering til Fredrikstad Animation Festival og er invitert til å delta i festivalens filmvisninger og seminarer som foregår utenom workshoppen.

Dette er en unik mulighet for alle som er interessert i animasjon og filmproduksjon. Med begrenset antall plasser, anbefales det å melde seg på så raskt som mulig.