Billetter

Her finner du oversikt over billetter til festivalen.

Pass

For å få mest utbytte av festivalen, anbefaler vi å kjøpe et pass. Vi selger både fullt festivalpass, dagspass for en spesifikk dag og digitalt pass for de som følger festivalen på nett.

Festivalpass

Gir deg tilgang til alle festivalens arrangementer alle tre dagene (med mindre annet er spesifisert). Du får også tilgang til Amandus ONLINE.

Filmskapere som har film på programmet (nominert film eller Runner-ups), kan hente ut gratis pass.

Vi har også UngINN-rabatt på festivalpasset.

Dagspass

Skal du bare delta på festivalen én dag? Kjøp dagspass og få de samme fordelene som med festivalpasset på den valgte dagen.

Dagspass gir også tilgang til Amandus ONLINE.

Amandus ONLINE

Vil du følge festivalen på nett, kan du skaffe deg et digitalt festivalpass. Det gir deg tilgang til å se alle de nominerte filmene og runner-ups, samt flere av programpostene og samtalene som foregår på festivalen. Den digitale festivalen er åpen en hel måned etter festivalen.

Billetter til enkeltarrangementer

Hvis du har et pass

Dersom du har et festivalpass eller dagspass, kan du stort sett møte opp direkte til arrangementet uten å hente ut billett i forkant. Det er likevel noen arrangementer som kan bli fort fulle, og da kan det være lurt å hente ut billett for å være sikret plass. Det er også noen arrangementer som krever forhåndspåmelding, så vi anbefaler å lese deg opp på programposten på forhånd.

Hvis du ikke har pass

Dersom du bare skal delta på én eller noen få programposter, går det også an å kjøpe en enkeltbillett til flere av programpostene (for eksempel visning av nominerte filmer og Amandusprisen). Finn frem arrangementet du vil delta på i programoversikten, klikk på billettlinken, og kjøp billett. Vi scanner QR-koden i døren. Du trenger ikke armbånd for å bruke disse billettene.

Scanning av TicketCo-billetter

I år bruker vi TicketCo som billettleverandør. Vi scanner billetter / pass til alle arrangementer. Dersom du har en billett til et enkelt arrangement vil du kunne scanne QR-koden du får på epost. Dersom du har festivalpass vil du få et kort rundt halsen med en QR-kode som vi scanner på vei inn. Vi kan også scanne festivalpass-billetten som du har fått på epost.

Du kan også bruke TicketCo-appen (iOS / Android), som vil samle opp alle bestillinger du gjør fra dem. Det er en enkel måte å ha kontroll på alle billettene. Husk å bruke samme epostadresse i alle bestillingene for å få dem til å samle seg i appen.