Sommerkurs for filmstudenter og unge filmskapere i Polen

Nyheter

Ønsker du å utvide nettverket ditt, utvikle dine prosjekter og lære mer om det internasjonale filmmarkedet? Da er SCRIPTMARKET.PRO 2024 arrangementet for deg!

Vi er med på et samarbeidsprosjekt om et verksted i den polske byen Radom, for filmskapere i alderen 20-29 år. Og det beste av alt: det er gratis å delta, og reise og opphold dekkes av arrangørene!

Workshoppen er allerede fulltegnet, men du kan sende inn en henvendelse og sette deg på venteliste, i tilfelle det kommer avlysninger eller vi skulle få mulighet til å ta inn noen flere.

Hva er SCRIPTMARKET.PRO?

SCRIPTMARKET.PRO er et arrangement organisert av FILMFORUM Association i Polen, i samarbeid med blant annet Stiftelsen Amandusfestivalen i Norge. Arrangementet er rettet mot unge aktører i den audiovisuelle bransjen og fokuserer spesielt på lavbudsjettsprosjekter av unge regissører og kreative produsenter.

Vi har tidligere samarbeidet med FILMFORUM om verksteder i Olsztyn under WAMA Film Festival, men denne gangen har vi flyttet oss til sommeren og den idylliske byen Radom, litt sør for Warszava. Verkstedet arrangeres som en del av Freedom Film Festival.

Målene til SCRIPTMARKET.PRO inkluderer:

Hva kan du forvente som deltaker?

Som deltaker på SCRIPTMARKET.PRO vil du delta på workshops, forelesninger, debatter og paneldiskusjoner.

Et av de mest spennende tiltakene er en åpen pitchesesjon, hvor du får presentere et manus du jobber med for profesjonelle bransjeaktører og få verdifulle tilbakemeldinger. Dette kan også være en sjanse til å nå ditt potensielle fremtidige publikum.

Praktisk informasjon

Hvem kan søke?

For å søke må du:

Deltakere som har vært med på tidligere verksteder i Olsztyn må gjerne søke igjen.

Slik søker du

Sjekk også ut brosjyren om verkstedet her:

Workshoppen er allerede fulltegnet, men du kan sende inn en henvendelse og sette deg på venteliste, i tilfelle det kommer avlysninger eller vi skulle få mulighet til å ta inn noen flere.

Dette er for å vite hvor du kommer til å reise fra.

Grip sjansen til å delta i et internasjonalt filmarrangement, utvide ditt nettverk og utvikle dine filmprosjekter. Vi håper å se deg i Radom til sommeren!