Informasjon

Her finner du forskjellig informasjon om festivalen og hvordan du deltar på den.

Amandus Blikkfang 24

Årets mest etterlengtede filmfestival for studenter og unge voksne er i full planleggingsmodus! For fjerde gang inviterer vi talentfulle filmskapere fra hele Norden til å delta på Amandus Blikkfang fra 26. til 28. september 2024.

Hjertet av festivalen ligger i filmbyen Lillehammer, hvor vi i år vil bruke Kulturhuset Banken som hovedarena for arrangementet. I tillegg vil ha noen visninger på Lillehammer kino.

Festivalen har på sine tre år rukket å gjøre seg kjent for sin helt spesielle atmosfære, og denne vil vi selvsagt bringe med oss inn i årets utgave, og samtidig jobbe for å videreutvikle festivalen mer.

Vi har flere spennende nyheter på gang for årets festival, men disse vil bli avslørt nærmere arrangementsdatoen. Vi kan imidlertid love at det blir en uforglemmelig opplevelse for både filmskapere og filmelskere!

Gå til filmpåmelding her

Hold øye med nettsiden her og sosiale medier for oppdateringer om program, reise og overnatting, samt annen praktisk informasjon som vil bli lagt ut utover sommeren og tidlig høst. Vi gleder oss til å se både nye og kjente fjes på Amandus Blikkfang 2024 – en filmfestival som vil skape minner for livet og bygge broer mellom unge filmskapere i Norden!

Så, sett av datoen og forbered deg på en filmfest du sent vil glemme. Vi ses i Lillehammer!